Harta celor mai prosti soferi din Romania

Locul 1: Judeţele Covasna şi Harghita – conduc din cale afară de prost şi încet, n-au noţiunea de „bandă” implementată în codul lor rutier, opresc în mijlocul giratoriului în care, oricum, habar n-au să meargă, etc. CATASTROFAL, acesta este cuvântul care-i defineşte.
Locul 2: Judeţul Arges – conduc prost, dar stilul este sinucigaş şi foarte tupeist. N-au maşini bune, densitatea de Dacii 1300 „tunate” si Cielo-uri la mâna a treia este imensă, cu toate acestea, merg cu viteză, smucit, sunt agitaţi şi nu respectă nicio regulă. Sunt definiţi de cuvântul PERICULOŞI!
-Locul 3: Judeţul Cluj – o combinaţie de prostie covăsneană şi tupeu argesean, cu damfuri ardeleneşti pe fundal. Au maşini destul de bune, dar nu au stil, în schimb sunt deosebit de importanţi pentru că ei vin din Cluj, şi, în general, sunt hipsteri.

.
Menţiuni speciale merită şoferii din Alba, Medias,Olt. Ar exista o categorie care, cel puţin în aparenţă, conduce mai prost până şi decât covăsnenii, însă asupra ei planează nişte dubii: bulgarii, respectiv maşinile cu număr de Bulgaria. Pot fi bulgari veritabili sau români într-atât de atinşi de cocălăreala auto încât şi-au înmatriculat maşinile în Bulgaria pentru a plăti taxe mai mici.

Şi o precizare: contrar folclorului, bucureştenii nu conduc deloc rău. În Bucureşti, dacă ai semnalizat şi ai ieşit puţin în direcţia dorită, ceilalţi te vor lăsa să schimbi banda fără probleme. Bucureştenii ştiu să conducă pe spaţii mici şi în aglomeraţie, bucureştenii ştiu să conducă la modul general. Maşinile cu număr de Bucureşti care vă scot din sărite în trafic sunt, mai mult ca sigur, luate în leasing şi conduse de covasneni si argeseni, nicidecum de către bucureşteni.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: