Esti un bivol decervelat pentru ca…

– Pentru că ai modificat luminile la mașina ta de căcat, cu care nu prinzi o sută la oră. Acum ai lumină alba, oricum, nu te fac mai interesant, ci mai prost.  Ești atât de bou încât la jegul tău de mașină faza lungă bate mai jos decât faza scurtă. Ești atât de idiot încât în weekend  mănânci chiftele la Omv, că e mai ieftin.

-Pentru că la benzinărie ești singurul care după ce pune benzină de 18 RON, mergi și te caci o oră, bei cafea cu nu știu ce bon sau ștergi încet geamurile, la pompă, în timp ce alții stau dupa tine, pitic infect cu micoze pe nas ce esti.

-Pentru că ai pus beculețe de pom de iarnă pe faruri, stopuri sau proiectoare, să ai și tu Audi. Dar nu ai, pentru că nu ești numai prost, ești  și sărac.

-Pentru că familia ta transpiră și pute urât din cauză că ai pus “piele” din Autovit pe scaune, peste care ai tras pătura jaguar turbat. Mergi pe banda a doua, dă-i în pula mea pe toți care se grăbesc, leagă prietenii pe autostradă, ține pe mijloc. Așa merg șefii, încalecă linia.

-Pentru că în loc de revizie completezi cu ulei, cu alte specificații. De aia tușește lumea după tine la plecarea de la stop. Că ai pus alt ulei, idiot sinistru, e pâclă după tine.

-Pentru că-ți schimbi ștergătoarele cu unele furate de la altul, sau oglinzile. Sper să-i fure și lu tactu’ crucea, cred că și atunci o să iei tot din Autovit una ” MAI IEFTINĂ”

-Pentru că mergi cu proiectoarele aprinse, mai ales pe ploaie. Sper ca urâta de nevastă-ta să se fută cu toți vecinii iar copiii tăi să fie gay. Boule care esti, proiectoarele sunt concepute să fie folosite PE CEAȚĂ. Nu când plouă, pentru că asfaltul ud reflectă lumina în ochii ălora de vin de pe contrasens. Chiar dacă nu plouă, bat în copaci.

-Pentru ca ai scouter de cacat și mergi noaptea cu el, turat la maxim. Sper să crăpi în una din curse și să te aducă acasă în pungi, cât mai mici. Să vă ia dracu pe toți cu scouterele voastre  care vă credeți în Matrix și la primul obstacol vă scoate lumea de sub autobus,  țărani cu ochelari de Neo. Știre de ultima oră, nu ești Neo, ești doar un prost călare pe o bicicleta cu roți mai groase.

Anunțuri

Un răspuns to “Esti un bivol decervelat pentru ca…”

  1. Unde ai disparut…sau in ce te-ai transformat ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: