Prostie la superlativ

Dacă ieşi să te plimbi in parc , vei avea ocazia să dai peste cea mai mare faună de tâmpiţi cărora soarta le-a pus în palme destinul unor suflete de copii. Educaţia părinţilor trece inevitabil la copil, iar cum părinţii sunt vai mama lor, La ce sa te astepti. Exemplificari:

-Fetita, 3-4 anişori, se juca cu alţi copii, cade şi se murdăreşte uşor în genunchi. Mămica ia foc, o smulge din locul de joacă şi începe să o şteargă la modul ferm.

Copilul plângea, doar se lovise, dar mămica era foarte concentrată pe murdărie şi să îi urle `vezi ce se întâmplă dacă eşti obraznică?? vezi, vezi? uite acum, eşti murdară şi nici un copil nu o să se mai joace cu tine, copiii nu se joacă cu fetiţe murdare.

-Alt exemplu. Doamna bunică, la şuetă pe bancă, cu alte doamne trecute de menopauza. Băieţelul escortat, fugea undeva prin iarbă, cu alţi copii. Roooooobin, Roooobin, hai la bunica Rooobin!! Rooobin, dacă nu vii la bunica, chem doctorul să îţi facă injeeeeeecţieeeeee!.

Şi uite-aşa obţinem un copil gata traumatizat, care va fugi de orice doctor, pentru că e pedeapsa care i-o dă bunicuţa ei scumpă.

-Cea mai tare amenintare am auzit-o in parc pe zilele astea: “Daca mai fugi asa, vine Mos Craciun si te bate de nu te vezi si o sa-ti sara sangele prin urechi!!” AC/DC baby!!

Reclame

Un răspuns to “Prostie la superlativ”

  1. dan cel rau Says:

    Reblogged this on dejectii acre.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: